Qui som?

Eficient va néixer de la il.lusió d’uns joves emprenedors amb ganes de millorar el servei que les empreses d’informàtica oferien als seus clients. Així, nosaltres volíem oferir la garantia i tranquil·litat a tots els nostres clients de que el seu sistema restava en mans de persones de confiança. Corria l’any 2004, la informàtica era important per a les empreses, però serveis com el posicionament web, la transmissió de volum de dades o el “cloud computing” no existien o estaven en fase embrionària.

Ens vam fer un lloc al mercat dels serveis informàtics en la petita i mitjana empresa, gràcies a la confiança de clients importants que van fer córrer el nostre nom junt amb adjectius com “perfecte”, “ideal” o “desitjat”. Així, hem treballat directa o indirectament amb empreses com Mercadona, TMB, El Periódico, Centre Comercial Gran Via 2, Tous, i d’altres; ens vam convertir en més que proveïdors, en els seus partners tecnològics.

 

ajudem a les empreses a créixer

 

Anys després, les dades que s’emmagatzemen en els sistemes informàtics han crescut en tamany i importància, i a nosaltres sen’s ha donat més confiança i més responsabilitat per tal de salvaguardar i fer perfectament accessible aquesta informació. Som conscients que la informàtica té una importància estratègica vital pel desenvolupament de les empreses, i nosaltres tractem amb tanta cura a les màquines com a les persones que les fan servir.

Estem orgullosos de la nostra feina, de la nostra trajectòria, del nostre projecte i del nostre futur. Us farem créixer, us farem millors, més segurs, i -si és possible- més feliços.