Posicionament web

 

La publicitat més efectiva avui dia és online. Què fem per trobar allò que desitgem? Exacte, li preguntem a Google. S’ha arribat a dir que si no surt a Google, no existeix… i nosaltres podem fer que la seva empresa existeixi i tingui més oportunitats de crèixer.

Nosaltres el posicionem a google

Fem campanyes d’anuncis de pagament molt econòmics (des d’1€ al dia) amb els Adwords de Google, baix demanda, o posicionament natural als cercadors, en especial Google. Això vol dir que maximitzem les opcions de la seva empresa de ser trobada per les paraules clau més adients per captar nous clients que encara no el coneixen. Així, al nostre client de gestió de naus industrials a Barcelona el posicionarem per les paraules clau “nau industrial”, “lloguer de naus industrials” i similars, segons els idiomes i la localització adequades.

Posicionem les webs entre les primeres de google

 

Tenim cura del nostre client, i mai caiem en penalitzacions perquè fem la feina seguint les directrius oficials de Google. Per conèixer més sobre el posicionament web i saber els serveis que podem ofertar, descarregui el nostre document de tarifes de posicionament natural

 

Si vol existir a internet, nosaltres li obrim les portes dels cercadors.